Vse za kopalnice
od ideje do izvedbe

Podatki

EUROSAN d.o.o.
KOPALNICE PO MERI


Novo Polje,
Cesta VII / 24,
1260 Lj.-Polje

Mobitel: 070 818 700070 818 700
Telefax: 01/831-52-22

E-mail:
bojan.eurosan@gmail.com

Za sestanek prosimo pokličite zgoraj navedene kontakte.

Nudimo celotno storitev

Smo edini, ki nudimo celotno storitev - vse za kopalnice od ideje do izvedbe

- ogled
- svetovanje
- izrisi
- podiranje
- dostava
- adaptacije
- montaže
Tuš po meri - TAPLA
Velikokrat se zgodi, da tuš kadi s svojimi standardnimi merami omejujejo postavitev ustrezne velikosti tuša v kopalnici. Stene prostora so včasih nepravilnih oblik, ali  so pa so celo okrogle.
Želja investitorja pa je, oziroma situacija zahteva postavitev tuš kabine na točno določenem delu prostora. Vse te in še druge primere rešujejo izvedbe tuš prostora po meri.

Prostor za prhanje po meri
kombinacija steklo-keramika-naravni kamen
Kopalnica po meri s tuš prostorom brez kadi in vrat


Nekaj primerov izvedbe tuš prostora brez kadi, kjer so uporabljeni  centralni sifoni različnih dizajnov in je nivo tal celotne kopalnice v nivoju tal tuša:


Nekaj primerov izvedbe tuš prostora brez kadi, kjer so namesto centralnih sifonov uporabljene odtočne kanalete imenovane še odtočne rešetke, ali linijski odtoki, ali švedski odtoki, ali odtočni kanali, ali kanalete za tuše….. , ki omogočajo lažje polaganje keramike po podu in zahtevajo nižje inštalacijske višine, kar je pomembno pri prenovah v stanovanjskih blokih. Kopalnica s temi sistemi pridobi na eleganci   in je nivo tal celotne kopalnice v nivoju tal tuša:KORISTNI IN UPORABNI NASVETI!

  • Zelo pomembno je, da je padec tal proti odtoku v tuš kabini, kjer so tla obložena s keramiko,  pravilno izveden še pred prihodom polagalca, saj nam bo samo v tem primeru zagotovljen kvaliteten odvod vode.

 

© 2008 Eurosan d.o.o., izdelava Tomyco d.o.o.